Premijerno na HBO
„Igra prestola VII“ („Game of Thrones VII“) 17. Jula u 20:00


Serija zasnovana na istoimenim epsko-fantastičnim bestselerima Džordža R. R. Martina, predstavlja epsku priču o izdaji i plemstvu u zemlji Vesteros, u kojoj leta i zime mogu trajati godinama i u kojoj je samo žeđ za moći večna.

Deneris Targerijen je napokon zaplovila prema Vesterouzu sa svojim vojskama, zmajevima i novim Kraljevim namesnikom, Tirionom Lanisterom. Džon Snežni proglašen je Kraljem na Severu nakon što je porazio Remzija Boltona u Bici kopiladi i vratio je VInterfel kući Stark. U Kraljevom Grudobranu, Serseja Lanister je preuzela Gvozdeni presto tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sledbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i preti da će jednom zauvek prekinuti igru prestola.

Dobitnica nagrada Emi® i Zlatni globus, serija IGRA PRESTOLA vraća se sa sedmom sezonom od sedam epizoda u PONEDELJAK, 17. JULA (3h ujutro između nedelje i ponedeljka, u isto vreme kao i u Sjedinjenim Državama, i ponovo u 20h u ponedeljak uveče), ekskluzivno na HBO-u, a naredne epizode će biti emitovane ponedeljkom u isto vreme. Zasnovana na bestseler seriji fantastičnih knjiga Džordža R. R. Martina, ova hit fantastična serija prati epsku borbu za moć u velikom i nasilnom kraljevstvu.